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Question:  On page 52,  in Section 4 under Proposal Submission it states:  “Note:  The offeror is not 
required to submit solicitation sections C,D,E,F,G,H, and I as a part of its proposal.”  Is this in reference 
to Attachment C and D that are referenced on page 53? 

Answer:  Our RFP is made of up sections A thru M.  The  section noted in the question is referring to the 
section C (DESCRIPTION/SPECS./WORK STATEMENT) and section D (PACKAGING AND MARKING).  In 
order for a proposal to be technically acceptable one of the criteria is to return Attachments C and D.  
Please note Attachment C and D are different than sections C and D. 

 

 

 


